مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان

1-اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان
2-اصل پاسپورت های قدیم کپی از تمام صفحات گذرنامه، کپی از ویزای های قبلی شنگن، انگلیس، کانادا، استرالیا، نیوزلند(آمریکا در صورت موجود بودن)
3- 2قطعه عکس 5/4*5/3 جهت سفارت انگلستان
4- 2قطعه عکس 4*3 جهت کنسولگری ایران
5-اصل شناسنامه
6-اصل کارت ملی
7-اصل سند ازدواج
8-اصل سند مالکیت یا اجاره نامه با کد رهگیری( منزل مسکونی، زمین، باغ، ویلا، مغازه و…) به نام مسافر یا همسر مسافر
9-اصل مدارک شغلی شامل:گواهی اشتغال به کار، جواز کسب ، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی، برگه مالیاتی پرداخت شده کارت پرسنلی حکم کارگزیری، حکم بازنشستگی کارت بازنشستگی، کارت دانشجویی، نظام مهندسی، 6 عدد آخرین فیش حقوقی، دفترچه بیمه، سابقه بیمه.
10-مدارک میزبان در انگلیس دعوتنامه به همراه کپی با پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر در آمد، فیش حقوقی، سند ملکی محل انگلستان یا اجازه نامه، آخرین برگه مالیاتی پرداخت شده، قبوض پرداختی از قبیل: آب ، برق، گاز…
11-اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به لاتین برای 6 ماه گذشته ، سپرده های بانکی برای مدیران و سهامدارن اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته الزامی است.
12-اصل بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت ( حداقل معادل30.000 یورو)
13-رزرو بلیط هواپیما
14- فرم اینترنتی درخواست ویزا به همراه برگه تاییدیه  واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجام می پذیرد
15- ارائه واچر هتل در صورت نداشتن دعوتنامه
16-یک نسخه کپی از تمامی مدارک برای رزرو و نوبت در سفارت لازم می باشد.
17 کلیه مدارک فوق می بایست ترجمه انگلیسی و مهر رسمی دادگستری و مهر وزارت امور خارجه باشد.