اندونزی کشوری است که در آسیای جنوب شرقی و اقیانوسیه قرار دارد. واحد پول اندونزی روپیه است. اندونزی دارای بزرگ‌ترین جنگل‌ها در کشورهای جنوب شرق آسیا می باشد به طوری که ۱۲۰ میلیون هکتار آن را جنگل‌های بارانی تشکیل داده‌است. پایتخت اندونزی جاکارتا است. عفیف گشت در این مقاله شما را با نحوه اخذ ویزای اندونزی و آدرس سفارت اندونزی آشنا می کند.

نحوه اخذ ویزای اندونزی و آدرس سفارت

انواع ویزای اندونزی

در حالت کلی، ویزای ورود و اقامت در اندونزی شامل چند گروه به شرح زیر است:

* ویزای توریستی (گردشگری)
* ویزای تجاری
* ویزای خبرنگاری
* ویزای مقام‌های رسمی
* ویزای تحصیلی

مدارک لازم برای صدور ویزای گردشگری

۱) تکمیل فرم درخواست

۲) شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها

۳) گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی

۴) دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز ۴*۳

۵) نامه منوط به تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ اانگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود).

۶) بلیط رفت و برگشت و تائیدیه رزرو هتل.

نکته‌ها

دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در خاک اندونزی نیستند.
مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی دو ماه بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد.
صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد.
ویزای اندونزی در مدت ۷ تا ۱۰ روز کاری صادر می‌شود؛ پس بهتر است تا حداقل دو هفته پیش از تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام کنید.

آدرس سفارت اندونزی

تهران، خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، پلاک ۱۸۰

تلفن: ۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۷۱۷۲۵۱ و ۸۸۵۵۳۶۵۵ (۰۲۱)

نمابر: ۸۸۷۱۸۸۲۲

صندوق پستی: ۴۵۶۴-۱۱۳۶۵

پست الکترونیک: tehran.kbri@kemlu.go.id

وب‌سایت: www.kemlu.go.id/tehran

روز و ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر