همان طور که می دانید ویزای کانادا به شاخه های مختلفی تقسیم می شود که می توانید متناسب با نیاز خود و هدف خود از سفر به کانادا برای دریافت یکی از انواع ان اقدام کنید

ویزای توریستی کانادا به دو نوع سینگل و یا یکبار ورود و مالتیپل یا چندبار ورود تقسیم می شود در این متن به بررسی ویژگی های ویزای مالتیپل بلند مدت کانادا می پردازیم

اگر بخواهیم درباره اصلی ترین ویژگی ویزای مالتیپل پنج ساله توضیحی ارائه دهیم باید بگوییم در صورتی که این ویزا را داشته باشید می توانید به دفعات و از مرز های مختلف به کانادا سفر کنید

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی پنج ساله کانادا چیست؟

اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی

ترجمه رسمی و تایید شده شناسنامه

تکمیل فرم درخواست ویزا

تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی

یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید جدید

ترجمه سند ملکی در صورت وجود.

ترجمه مدارک شغلی متقاضی که تایید شده باشد.

گردش حساب سه ماهه آخر که بانک آن را تایید کرده باشد

اگر برای شما بیمه رد شده باشد باید پرینتی از بیمه رد شده هم ارائه دهید

دعوتنامه یا ارائه رزرواسیون هتل

رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

چه مسائلی برای افسر اداره مهاجرت که پرونده شما را بررسی می کند مهم تلقی می شود؟

اولین نکته این است که پرونده شما ادله کافی برای این که نشان دهد پس از پایان یافتن اعتبار ویزا به کشور مبدا خود بر می گردید را داشته باشد این موضوع برای افسر مربوطه بسیار مهم است و دلیل رد شدن بسیاری از پرونده های اخذ ویزای کانادا همین موضوع است افسر اداره مهاجرت باید مطمئن شود شما بنا به انگیزه های مالی و یا شغلی و اقتصادی و یا تحصیلی به کشور خود وابسته هستید