ویزای توریستی انگلستان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان ۱-اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان ۲-اصل پاسپورت های قدیم کپی از تمام صفحات گذرنامه، کپی از ویزای های قبلی شنگن، انگلیس، کانادا، استرالیا، نیوزلند(آمریکا در صورت موجود بودن) ۳- ۲قطعه عکس ۵/۴*۵/۳ جهت سفارت انگلستان ۴- ۲قطعه عکس ۴*۳ […]