ویزای توریستی انگلستان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان 1-اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان 2-اصل پاسپورت های قدیم کپی از تمام صفحات گذرنامه، کپی از ویزای های قبلی شنگن، انگلیس، کانادا، استرالیا، نیوزلند(آمریکا در صورت موجود بودن) 3- 2قطعه عکس 5/4*5/3 جهت سفارت انگلستان 4- 2قطعه عکس 4*3 […]