مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان

۱-اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان
۲-اصل پاسپورت های قدیم کپی از تمام صفحات گذرنامه، کپی از ویزای های قبلی شنگن، انگلیس، کانادا، استرالیا، نیوزلند(آمریکا در صورت موجود بودن)
۳- ۲قطعه عکس ۵/۴*۵/۳ جهت سفارت انگلستان
۴- ۲قطعه عکس ۴*۳ جهت کنسولگری ایران
۵-اصل شناسنامه
۶-اصل کارت ملی
۷-اصل سند ازدواج
۸-اصل سند مالکیت یا اجاره نامه با کد رهگیری( منزل مسکونی، زمین، باغ، ویلا، مغازه و…) به نام مسافر یا همسر مسافر
۹-اصل مدارک شغلی شامل:گواهی اشتغال به کار، جواز کسب ، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی، برگه مالیاتی پرداخت شده کارت پرسنلی حکم کارگزیری، حکم بازنشستگی کارت بازنشستگی، کارت دانشجویی، نظام مهندسی، ۶ عدد آخرین فیش حقوقی، دفترچه بیمه، سابقه بیمه.
۱۰-مدارک میزبان در انگلیس دعوتنامه به همراه کپی با پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر در آمد، فیش حقوقی، سند ملکی محل انگلستان یا اجازه نامه، آخرین برگه مالیاتی پرداخت شده، قبوض پرداختی از قبیل: آب ، برق، گاز…
۱۱-اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به لاتین برای ۶ ماه گذشته ، سپرده های بانکی برای مدیران و سهامدارن اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته الزامی است.
۱۲-اصل بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت ( حداقل معادل۳۰.۰۰۰ یورو)
۱۳-رزرو بلیط هواپیما
۱۴- فرم اینترنتی درخواست ویزا به همراه برگه تاییدیه  واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجام می پذیرد
۱۵- ارائه واچر هتل در صورت نداشتن دعوتنامه
۱۶-یک نسخه کپی از تمامی مدارک برای رزرو و نوبت در سفارت لازم می باشد.
۱۷ کلیه مدارک فوق می بایست ترجمه انگلیسی و مهر رسمی دادگستری و مهر وزارت امور خارجه باشد.